Tetoviranje

Studio je opremljen z vso opremo, da se lahko naredi profesionalen in kar je najbolj pomembno- sterilen tattoo. Studio ima tri tetoverje (tetovatorje), ki vam izrišejo in naredijo tatu po vaših željah ali prinešenih motivih.

Barvni in črno-beli ali enobarvni tatuji, tribali, imena in napisi v različnih pisavah, fantazijski tatuji, keltski tatuji, prekrivanja in obnavljanje tatujev.

 
MLADOLETNI POZOR
MLAJŠI OD 16 LET ZA PIERCING In MLAJŠI OD 17 LET
ZA TATTOO, MORAJO PRITI V SPREMSTVU STARŠEV!

Mlajši od 18 let potrebujejo tudi:
– Izpolnjen formular, ki ga dobijo v salonu
– Fotokopijo osebnega dokumenta očeta ali mame (z obeh strani) IN podpisano izjavo staršev, da se strinjajo; Damien´s tattoo & piercing studio si pridržuje pravico, da v kolikor obstaja sum, lahko zahteva tudi telefonski klic za potrditev.

AKONTACIJA
Za rezervacijo termina ali risanje je obvezno vplačilo akontacije, ki znaša 30€, oziroma 50€ ali več za večje tatuje.

Rezervacija termina velja do dogovorjenega dneva; možno je zaradi povsem osebnih ali zdravstvenih razlogov termin preklicati oziroma prestavit; Vendar to velja samo, če se to stori najkasneje 48 ur pred terminom.

V nasprotnem primeru si pridržujemo pravico, da akontacije ne upoštevamo; in je za ponoven termin potrebno vnovično plačilo akontacije.

PRED TETOVIRANJEM IN PIERCANJEM
Če imate katero od nalezljivih bolezni imunskega sistema, kožne bolezni, če ste srčni bolnik, epileptik ali če imate diabetes, na to opozorite tetoverja.

MED NOSEČNOSTJO TETOVIRANJE ODPADE!
Ravno tako odsvetujemo tetoviranje med dojenjem.

Pomembno je vedeti, da morate biti siti in spočiti. Ne smete biti pod vplivom alkohola ali drog. Osebe z diabetesom, epilepsijo in psihično labilne osebe ali če imate alergije na kreme, kovine, lateks, se morajo pred tetoviranjem pogovoriti s svojim osebnim zdravnikom. Prav tako opozorite piercerja, če vam rado postane slabo.

TVEGANJE ZA UPORABNIKA
Vsi predmeti, ki pridejo v stik s človeškim telesom, so bodisi za enkratno uporabo, bodisi se pred naslednjo uporabo očistijo v ultrasoniku, se očistijo ročno in sterilizirajo, zato je možnost nalezljivih bolezni nična. Vse delavne površine s katerimi pride koža v direkten stik, se razkužijo ali zamenjajo za vsakega uporabnika.

TETOVIRANJE IN PIERCANJE JE NA LASTNO ODGOVORNOST!

NEGA PO TETOVIRANJU
Prvi večer ( točna navodila pove tetover) Tattoo pokriješ s folijo za spanje in čez dan, takrat, ko ne moreš paziti na tattoo. Če folije ni, se samo večkrat na dan maže, NA TANKO, tako, da je tattoo vedno masten. Vsakič, ko se folija daje gor ali dol, se tattoo umije pod mlačno vodo.

Prvih 14 dni se tatu maže vsaj 5 x na dan in naslednjih 14 dni vsaj 2- 3 x na dan; vedno na tanko.
Prvih 10 do 14 dni se NE KOPAŠ v morju, bazenih, rekah in jezerih in SE NE SONČIŠ.

Tuširaš se običajno, vendar tatuja med umivanjem ne drgneš. Normalna reakcija je, da tattoo med celjenjem srbi- nikakor ne praskaš mesta tattooja; ravno zato se priporoča pogostejše mazanje.

Na kontrolo prideš čez približno mesec dni.

NEGA TATUJA in NEGA PIERCINGA
Vsa potrebna navodila za nego dobi stranka od tetoverja oziroma pirserja;

v kolikor se jih drži, ne bo nobenih zapletov. Za oskrbo piercinga in tatuja po opravljenem posegu, je odgovoren uporabnik sam, zato Damien´s tattoo&piercing studio v primeru zapletov (vnetij, alergij) ne odgovarja.

PREDHODNO NAROČANJE
Za piercing se je treba naročiti preko telefona ali osebno vsaj dan pred željenim terminom;

Za Tatu pa je ravno tako potrebna predhodna rezervacija; postopek naročanja je sledeč:
Najraje osebno v studiu, kjer stranke predstavite svoje želje, skupaj najdemo motiv in se domenimo za pripravo skice. Hkrati se določi termin in se za le tega vplača akontacijo. Do izbranega termina pripravimo motiv, katerega stranka predhodno seveda tudi vidi in potrdi ali pa poda mnenje in pripombe, za kar imamo potem do termina še vedno čas popraviti motiv.

Na dan tetoviranja tako stranka že točno ve, kaj je pripravljeno.

TETOVIRANJE IN PIERCANJE JE NA LASTNO ODGOVORNOST!